logo PostelOntwerpen
De Wandelpraktijk

Somberheid & Depressie

Bel direct

Ken je het wanhopige gevoel dat je niets voorstelt, mislukt bent, dat het leven geen zin heeft of dat er iets fundamenteels mis is met je? Lukt het ondanks (vele) pogingen niet om jezelf uit de somberheid of depressie te trekken.

De combinatie van wandelen en mindfulness helpt je anders naar jezelf te kijken en vooral iets anders te doen.Na de zomer start De wandelpraktijk vanaf een nieuwe locatie in Breda

Ik ga nog niet teveel verklappen, maar we kunnen straks heerlijk wandelen en coachen in het Mastbos. In het najaar ook meer nieuws over een vernieuwd aanbod en meer.

 

 

 

Wandelcoaching voor Gemeente Rotterdam

Het afgelopen half jaar heb ik met veel plezier voor de Gemeente Rotterdam diverse Wandelcoachtrajecten verzorgd in het Kralingsebos.

Zomeraanbieding

1e wandeling van 2 uur voor € 100,- 

De zomer is in aantocht. Een mooie tijd om stil te staan bij jezelf en plannen te maken. De natuur kan daarin een mooie spiegel zijn.

 

 

 

Santiago de Compostela

In april en mei 2015 1250 km gewandeld van Bergerac, naar Santiago de Compostela en Finesterre. Veel nieuwe ervaringen in mijn rugzak die ik kan inzetten tijdens de wandelcoaching.


De Wandelpraktijk

Ton de Visser
Debussylaan 16
5049 AC Tilburg

+31 (0)6 51 659 800