Techniek & Ademhaling

Techniek & Ademhaling

Hulp nodig?

Wandelen verbetert het mentale, emotionele en fysieke welzijn. Verander het lopen in een mindfulnessoefening en ontdek het plezier van wandelen. Lichamelijk fit worden is een keuze die je moet maken. Het zal niet vanzelf gebeuren.

Vanuit zijn ervaring kan Ton je helpen met het maken van positieve keuzen, een correcte lichaamshouding, een goede techniek en ademhaling. Ton kan je adviseren bij het opstellen van een wandelprogramma en je kennis laten maken met verschillende soorten wandelingen zoals bijvoorbeeld de cardiowandeling, de energiewandeling en wandelmeditatie.

Ton is MBE meditatietrainer. Hierdoor heeft hij kennis van mindfulness, de werking van de hersenen en emotionele intelligentie. Tijdens de wandelingen kan hij u meer vertellen over hoe u zelf invloed uit kunt oefenen op uw brein ten gunste van onze gezondheid en hoe dit te integreren in het dagelijks leven.

Ook bij de andere coachingsvragen en psychosociale hulpverlening zal Ton, indien daar behoefte aan is, aandacht besteden aan houding, techniek ademhaling en meditatie.

NEEM CONTACT OP...