logo PostelOntwerpen
De Wandelpraktijk

Scheiding & Verlies

Bel direct

Scheiding

Veel mensen komen tijdens of na de scheiding in de problemen en weten niet goed hoe dit aan te pakken. De ervaring heeft geleerd dat een paar begeleide wandelingen iemand relatief snel weer verder op weg helpen. Ook mannen die hierbij vastlopen worden van harte uitgenodigd gebruik te maken van deze (succes)ervaringsdeskundige. Het is gebleken dat mannen hier niet zo makkelijk hulp bij vragen, maar wel kunnen gebruiken.

 

Verlies

Iedereen krijgt te maken met verlies in zijn leven. Om je weg te vinden in het verlies van gezondheid, baan, dierbaren of zelfredzaamheid is vaak niet makkelijk en gaat vaak gepaard met veel verdriet. Enkele wandelingen kunnen je op weg helpen om het verdriet onder ogen te zien en aan te gaan. Hierdoor kun je stappen gaan maken in de verwerking.

 

Partnerloop

Naast een individueel traject is het ook mogelijk om één of meerdere wandelingen samen met de (ex)partner te lopen.Na de zomer start De wandelpraktijk vanaf een nieuwe locatie in Breda

Ik ga nog niet teveel verklappen, maar we kunnen straks heerlijk wandelen en coachen in het Mastbos. In het najaar ook meer nieuws over een vernieuwd aanbod en meer.

 

 

 

Wandelcoaching voor Gemeente Rotterdam

Het afgelopen half jaar heb ik met veel plezier voor de Gemeente Rotterdam diverse Wandelcoachtrajecten verzorgd in het Kralingsebos.

Zomeraanbieding

1e wandeling van 2 uur voor € 100,- 

De zomer is in aantocht. Een mooie tijd om stil te staan bij jezelf en plannen te maken. De natuur kan daarin een mooie spiegel zijn.

 

 

 

Santiago de Compostela

In april en mei 2015 1250 km gewandeld van Bergerac, naar Santiago de Compostela en Finesterre. Veel nieuwe ervaringen in mijn rugzak die ik kan inzetten tijdens de wandelcoaching.


De Wandelpraktijk

Ton de Visser
Debussylaan 16
5049 AC Tilburg

+31 (0)6 51 659 800