logo PostelOntwerpen
De Wandelpraktijk

Ervaring

Bel direct

Ton de Visser, wandeltherapeut in Tilburg

Ton de Visser is een ervaren coach/therapeut met passie voor mensen, de natuur en het wandelen.

Na 30 jaar professionele ervaring in de psychosociale gezondheidszorg is hij ervan overtuigd, dat wandelend coachen en begeleiden in de natuur voor veel mensen met vragen en klachten een passende en mooie manier is om ‘even stil te staan' bij zichzelf om vervolgens in beweging te komen en weer alleen verder te kunnen. Onderzoek ondersteunt deze overtuiging daar het ondertussen bewezen is dat beweging en de natuur het herstel van lichaam en geest bevordert.

Tijdens het wandelen is er minder oogcontact en is er meer ruimte voor stiltes. Dit zorgt voor een lagere drempel om gevoelige en pijnlijke zaken te bespreken. Door symbolen en metaforen uit de natuur actief te gebruiken kom je snel tot de essentie.

 

Stella Cornelissen, wandeltherapeute in Arnhem

"Ton is een integer mens, die inspireert en je uitdaagt. Iemand waarbij je je snel op je gemak voelt. Hij heeft een sloot aan ervaring en ik ben blij dat hij die nu ook wandelend gaat inzetten. Ik ben ervan overtuigd dat veel mensen profijt gaan hebben van de wandelingen met Ton"Nieuwjaars aanbieding

1e wandeling van 2 uur voor € 100,- (Geldig tot 1 maart)

2021 staat voor de deur. Een mooie tijd om stil te staan bij jezelf en plannen te maken. De natuur kan daarin een mooie spiegel zijn.

In 2021 start De wandelpraktijk vanaf een nieuwe locatie in Breda

Ik kan nog steeds op verzoek coachen op meerdere plekken in Nederland. Maar vanaf 2021 is mijn vaste locatie het Mastebos en omgeving. Over de locatie en een vernieuwd aanbod hoort u in het voorjaar meer. 

Wandelcoaching voor Gemeente Rotterdam

In 2018 heb ik met veel plezier voor de Gemeente Rotterdam diverse Wandelcoachtrajecten verzorgd in het Kralingsebos.

Santiago de Compostela

In april en mei 2015 1250 km gewandeld van Bergerac, naar Santiago de Compostela en Finesterre. Veel nieuwe ervaringen in mijn rugzak die ik kan inzetten tijdens de wandelcoaching.


De Wandelpraktijk

Ton de Visser
Debussylaan 16
5049 AC Tilburg

+31 (0)6 51 659 800