logo PostelOntwerpen
De Wandelpraktijk

Burnout & Arbeidsrelatie

Bel direct

Burnout

Ieder mens maakt moeilijke periodes in zijn leven mee. Soms komt er in je leven meer op je pad dan dat je aankan. Je kan dan opgebrand raken. Soms ligt de oorzaak vooral bij het werk, maar meestal is het een combinatie van factoren.

Aangetoond is dat voor deze doelgroep wandelen zeer effectief is. Dus wat is mooier om dit te combineren met coachende of psychosociale gesprekken.

 

Arbeidsrelatie

Bij (dreigende) langdurige ziekte-uitval of het gevoel vast te zitten kan het voor zowel een werkgever als de (zieke) werknemer goed zijn een coachingstraject in te zetten. Samen onderzoeken wat is er nodig om weer te komen tot een goede inzetbaarheid.Voorjaars aanbieding

1e wandeling van 2 uur voor € 100,- (Geldig tot 1 juni)

Het voorjaar staat voor de deur. Een mooie tijd om stil te staan bij jezelf en plannen te maken. De natuur kan daarin een mooie spiegel zijn.

In 2021 start De wandelpraktijk vanaf een nieuwe locatie in Breda

Ik kan nog steeds op verzoek coachen op meerdere plekken in Nederland. Maar vanaf 2021 is mijn vaste locatie het Mastebos en omgeving. Over de locatie en een vernieuwd aanbod hoort u in het voorjaar meer. 

Wandelcoaching voor Gemeente Rotterdam

In 2018 heb ik met veel plezier voor de Gemeente Rotterdam diverse Wandelcoachtrajecten verzorgd in het Kralingsebos.

Santiago de Compostela

In april en mei 2015 1250 km gewandeld van Bergerac, naar Santiago de Compostela en Finesterre. Veel nieuwe ervaringen in mijn rugzak die ik kan inzetten tijdens de wandelcoaching.


De Wandelpraktijk

Ton de Visser
Debussylaan 16
5049 AC Tilburg

+31 (0)6 51 659 800