logo PostelOntwerpen
De Wandelpraktijk

Stilstaan door Wandelen

Bel direct

Soms kom je op een punt in je leven dat het goed is om even stil te staan, te genieten van het uitzicht, de balans op te maken en misschien wel een nieuwe stap te zetten óf ... kom je op een punt dat je leven gevoelsmatig even is stilgezet door een nare ervaring/gebeurtenis en zoek je naar het ‘zetje' om weer verder te kunnen.

De Wandelpraktijk kan dan precies zijn wat je nodig hebt!

De natuur is de spreekkamer en de wandeling het middel. Het minicampertje is het herkenbare gezicht en mobiele kantoor van De Wandelpraktijk.

Wandelcoaching biedt de gelegenheid om in een relatief korte periode resultaat te boeken.

Ton onderscheidt zich van andere coaches en therapeuten door zijn medische, psychosociale, achtergrond in combinatie met natuur- en wandelcoaching. Hij heeft de afgelopen 28 jaar een schat aan ervaring en connecties opgebouwd en is bovendien (succes)ervaringsdeskundige op het gebied van burnout, scheiding en/of verlies van dierbaren, somberheid en wandelhouding, techniek en ademhaling.

 Voorjaars aanbieding

1e wandeling van 2 uur voor € 100,- (Geldig tot 1 juni)

Het voorjaar staat voor de deur. Een mooie tijd om stil te staan bij jezelf en plannen te maken. De natuur kan daarin een mooie spiegel zijn.

In 2021 start De wandelpraktijk vanaf een nieuwe locatie in Breda

Ik kan nog steeds op verzoek coachen op meerdere plekken in Nederland. Maar vanaf 2021 is mijn vaste locatie het Mastebos en omgeving. Over de locatie en een vernieuwd aanbod hoort u in het voorjaar meer. 

Wandelcoaching voor Gemeente Rotterdam

In 2018 heb ik met veel plezier voor de Gemeente Rotterdam diverse Wandelcoachtrajecten verzorgd in het Kralingsebos.

Santiago de Compostela

In april en mei 2015 1250 km gewandeld van Bergerac, naar Santiago de Compostela en Finesterre. Veel nieuwe ervaringen in mijn rugzak die ik kan inzetten tijdens de wandelcoaching.


De Wandelpraktijk

Ton de Visser
Debussylaan 16
5049 AC Tilburg

+31 (0)6 51 659 800