logo PostelOntwerpen
De Wandelpraktijk

Wandeltechniek & Ademhaling

Bel direct

Wandelen verbetert het mentale, emotionele en fysieke welzijn. Verander het lopen in een mindfulness-oefening en ontdek het plezier van wandelen. Lichamelijk fit worden is een keuze die je moet maken. Het zal niet vanzelf gebeuren.

Vanuit zijn ervaring kan Ton je helpen met het maken van positieve keuzen, een correcte lichaamshouding, een goede techniek en ademhaling. Ton kan je adviseren bij het opstellen van een wandelprogramma en je kennis laten maken met verschillende soorten wandelingen zoals bijvoorbeeld de cardio-wandeling, de energiewandeling en wandelmeditatie.

Ton is MBE meditatietrainer. Hierdoor heeft hij kennis van mindfulness, de werking van de hersenen en emotionele intelligentie. Tijdens de wandelingen kan hij u meer vertellen over de meerwaarde van meditatie en hoe dit te integreren in het dagelijks leven.

Ook bij de andere coachingsvragen en psychosociale hulpverlening zal Ton, indien daar behoefte aan is, aandacht besteden aan houding, techniek ademhaling en meditatie.Herfstaanbieding

1e wandeling van 2 uur voor € 100,- 

De paddestoelen schieten uit de grond en de blaadjes vallen,  een mooie tijd om in alle rust tijd te nemen voor jezelf. De natuur kan daarin een mooie spiegel zijn.

 

 

 

Santiago de Compostela

In april en mei 2015 1250 km gewandeld van Bergerac, naar Santiago de Compostela en Finesterre. Veel nieuwe ervaringen in mijn rugzak die ik kan inzetten tijdens de wandelcoaching.


De Wandelpraktijk

Ton de Visser
Debussylaan 16
5049 AC Tilburg

+31 (0)6 51 659 800