logo PostelOntwerpen
De Wandelpraktijk

Ervaring

Bel direct

Ton de Visser, wandeltherapeut in Tilburg

Ton de Visser is een ervaren coach/therapeut met passie voor mensen, de natuur en het wandelen.

Na 25 jaar professionele ervaring in de psychosociale gezondheidszorg is hij ervan overtuigd, dat wandelend coachen en begeleiden in de natuur voor veel mensen met vragen en klachten een passende en mooie manier is om ‘even stil te staan' bij zichzelf om vervolgens in beweging te komen en weer alleen verder te kunnen. Onderzoek ondersteunt deze overtuiging daar het ondertussen bewezen is dat beweging en de natuur het herstel van lichaam en geest bevordert.

Tijdens het wandelen is er minder oogcontact en is er meer ruimte voor stiltes. Dit zorgt voor een lagere drempel om gevoelige en pijnlijke zaken te bespreken. Door symbolen en metaforen uit de natuur actief te gebruiken kom je snel tot de essentie.

 

Stella Cornelissen, wandeltherapeute in Arnhem

"Ton is een integer mens, die inspireert en je uitdaagt. Iemand waarbij je je snel op je gemak voelt. Hij heeft een sloot aan ervaring en ik ben blij dat hij die nu ook wandelend gaat inzetten. Ik ben ervan overtuigd dat veel mensen profijt gaan hebben van de wandelingen met Ton"Herfstaanbieding

1e wandeling van 2 uur voor € 100,- 

De paddestoelen schieten uit de grond en de blaadjes vallen,  een mooie tijd om in alle rust tijd te nemen voor jezelf. De natuur kan daarin een mooie spiegel zijn.

 

 

 

Santiago de Compostela

In april en mei 2015 1250 km gewandeld van Bergerac, naar Santiago de Compostela en Finesterre. Veel nieuwe ervaringen in mijn rugzak die ik kan inzetten tijdens de wandelcoaching.


De Wandelpraktijk

Ton de Visser
Debussylaan 16
5049 AC Tilburg

+31 (0)6 51 659 800